קרוסטיני טונה ואנשובי מוקרמים

חטיף הגשה מהיר להכנה, מושחת וטעים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
קרוסטיני טונה ואנשובי מוקרמים
עד 10 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מלח
  • שמן זית
  • 1/4 כפית פלפל חריף קצוץ דק מאוד
  • 100 גרם פתיתי גבינת עמק לאפיה מסדרת השף הלבן של תנובה
  • 1 חבילת אנשובי
  • 3 עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות דקות
  • מרכיבים:
  • 1 בגט טרי
  • 1 עגבניה בינונית אדומה חתוכה לקוביות קטנות
  • 4 זיתים ביין
  • 2 קופסאות טונה מסוננות
  • מיץ לימון
  • ענף אורגנו טרי
  • שן שום כתושה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. חותכים את הבגט לפרוסות בעובי 3 ס"מ
2. את הזיתים מגלענים וקוצצים דק
3. בקערה מערבבים את קוביות העגבניה עם הזיתים, הטונה, חצי כפית מיץ לימון, קורט עלי אורגנו טרי, שום, קורט מלח קטן, כפית שמן זית, הפלפל החריף וגבינת העמק
4. את פרוסות הבגט מורחים היטב מכל הצדדים בשמן זית בנדיבות וקולים בגריל התנור להשחמה
5. מעל הפרוסות הבגט הקלויות מניחים פילה אנשובי, 2 רצועות של עגבניה מיובשת ועורמים מעל מתערובת הטונה
6. צולים בתנור החם ל-2 דקות עד לקבלת מרקם וצבע צלוי ומגישים חם
 

דרג: