קראמבל תמרים

פותחים שבוע חורפי כמו שצריך עם מתכון טעים ומהיר הכנה לקראמבל תמרים

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: דניאלה \

צילום: שפית ליטל ארזי \

עיצוב: שפית ליטל ארזי

דרג:
קראמבל תמרים
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: מצרכים ל2 לתבנית פאי מלבניות 12X34

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 3/4 כוס סוכר חום בהיר (280 גרם)
  • 1 1/2 כוס קמח (200 גרם)
  • 2 כוסות שיבולת שועל אינסטנט (170גרם)
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • קורט מלח
  • 280 גרם חמאת תנובה רכה
  • למילוי:
  • ממרח תמרים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה את כל היבשים, מוסיפים חמאה רכה, מעבדים ביד עד הגעה למרקם פירורי.
ב. משמנים ומקמחים את התבנית אפייה, מהדקים ביד את הבצק, מורחים כ- 5 כפות ממרח תמרים על כל העוגה ומכסים בפירורים.
ג. אופים על חום של 170 מעלות כ- 35 דקות.
דרג: