קראמבל פירות חם עם גלידה

קראמבל פירות חם עם גלידה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: לאה שקורי

דרג:
קראמבל פירות חם עם גלידה
שף מתחיל - קל \ חלבי

כמות מנות: 6 מנות\ 6 תבניות אישיות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 10 תפוחים
  • סלסילת תותים
  • 0.25 כוס סוכר
  • מיץ מלימון אחד
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1.25 כוסות קמח
  • 0.5 כפית קינמון
  • 1 כוס סוכר
  • 100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
הכנת הפירורים: 
1.שמים בקערה קמח, קינמון וסוכר ומערבבים.  2.מוסיפים חמאה ומשפשפים בין האצבעות לתערובת פירוריית ומקפיאים 10 דקות. 


הכנת הפירות: 
1.חותכים את הפירות לקוביות.  2.מערבבים עם סוכר, מיץ לימון ותמצית וניל.  3.משמנים 6 קעריות חסינות חום בתרסיס שמן, ממלאים בפירות ועורמים מעל את פירורי הבצק הקרים.  4.אופים ב-180 מעלות כ-25 דקות, עד שהמלית מבעבעת והפירורים מזהיבים.  5.מצננים מעט לפני שמגישים (עם גלידה).

דרג: