קציצות תרד עם גבינת עיזים

פשוט וטעים: קציצות קטנות של תרד לצד טבעות גבינת עיזים מטוגנות

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
קציצות תרד עם גבינת עיזים
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 8-10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 שקית (800 גרם) תרד מדליונים טחון מוקפא "סנפרוסט"
  • 1 כוס בצל קצוץ מוקפא "סנפרוסט"
  • 2 כפות חמאה
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 כפות קמח
  • 1 כף אבקת מרק בטעם עוף
  • שמן לטיגון
  • 1 גליל גבינת עיזים "פרומעז" של תנובה חתוכה לפרוסות
  • לציפוי גבינת העיזים:
  • ¼ כוס קמח
  • ½ כוס פירורי לחם
  • 2 ביצים

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. ממיסים את החמאה בסיר על להבה בינונית.
2. מוסיפים את הבצל, השום והתרד ומבשלים כ-10 דקות בסיר מכוסה.
3. מעבירים למסננת להוצאת כל הנוזלים וסוחטים היטב.
4. מוסיפים את הקמח ואבקת המרק ומכינים קציצות קטנות.
5. מטגנים בשמן כ-2 דקות מכל צד.
6. טובלים את פרוסות הגבינה בקמח, בביצה ובפירורי הלחם. מטגנים בשמן עמוק.
7. מסדרים בכלי הגשה את הקציצות ופרוסות הגבינה המטוגנות.
דרג: