קציצות תפוחי אדמה

מתכון חגיגי, טעים וקל להכנה

מאת: קורל רותם

דרג:
קציצות תפוחי אדמה
שף מתחיל - קל

כמות מנות: 20 קציצות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 תפוחי אדמה
  • 3 2 ביצים
  • בצל
  • פלפל שחור
  • צרור פטרוזיליה

אופן הכנה:

הכנה
1.מקלפים את תפוחי האדמה.
2.לאחר מכן מגרדים אותם ושמים אותם בקערה.
3.שוברים את הביצים ולהוסיף אותן לתפוחי אדמה.
4.לאחר מכן חותכים את הבצל והפטרוזיליה לחתיכות קטנות.
5.מוסיפים שתי קמצוצים של פלפל שחור.
6.מערבבים את כול החומרים יחד.
7. לוקחים כף ומכינים קציצות ושמים אותן על המחבת מבשלים כול נגלה כ-3 דקות.
ניתן לשדרג עם תירס,גבינה מגורדת,גמבה ועוד..
דרג: