קציצות שפטה עירקיות

קציצות שפטה עירקיות, מתכון עדתי טעים להפליא

מאת: רינת אורקבי

דרג:
קציצות שפטה עירקיות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 6

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 קג בשר טחון
  • 6 בצלים גדולים
  • מעט פלפל שחור
  • כפית מלח
  • מעט בהרט

אופן הכנה:

  • לקצץ דק ולטגן בשמן 5 בצלים עד שמזהיבים.
  • ליצור בידיים קציצות קטנות ומאורכות מעט ולהניח על מצע בצל המטוגן לבשל כ-25 דקות עד שמשחים מאוד.
  • להגיש עם אורז לבן וסלט ירקות.

  • דרג: