קציצות פרסה

קציצות פרסה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: רחל אלהרר

דרג:
קציצות פרסה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 35 דקות

כמות מנות: 30-40 קציצות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 6 כרישות בינוניות
  • שלוש ביצים
  • 1.5 כוס קמח מצה
  • כף מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 4-5 שיני שום כתושות.

אופן הכנה:

אופן ההכנה: 1.לחצות את הכרישה לאורכה ולשטוף היטב מכל שאריות החול.
2.לחתוך את הכרישות השוטפות לרוחבן ארבעה – חמישה חלקים ולבשל בסיר גדול עם הרבה מים ארבעים עד חמישים דקות עד לריכוכן.
3.לסנן היטב מכל שאריות המים ולטחון את הכרישות לעיסה בשתי נגלות במעבד מזון.
4.להוסיף את שאר החומרים וללוש היטב לעיסה אחידה.
לצנן את העיסה כשעה.
5.בעזרת ידיים רטובות ליצור קציצות ולטגן עד השחמה 6.להגיש חם או קר.  

דרג: