קציצות פראסה

קציצות פראסה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
קציצות פראסה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 5-6 פרסות, החלק הלבן והירוק הבהיר, לחצות לאורך פעמיים ולקצוץ דק לשטוף הייטב ולבשל עם הרבה מים..[אפשר לוותר על הקיצוץ ולבשל חתיכות ואח”כ לסחוט ולטחון במעבד מזון
  • כ-200 גרם בשר בקר טחון
  • בצל גדול קצוץ דק אפשר במעבד מזון - ולסחוט
  • 2 ביצים
  • מעט אבקת מרק עוף
  • פלפל
  • מלח
  • 3-4 כפות קמח מצה או פירורי לחם

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. לערבב היטב את כל המרכיבים. לאחסן בקירור עד הטיגון.
2. לטגן מיד לפני ההגשה.
דרג: