קציצות עוף צלויות

קציצות טעימות למי שבא לו להשקיע

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
קציצות עוף צלויות
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ בשרי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: קערה בינונית

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 200 גרם עוף טחון טרי
  • 200 גרם בקר טחון טרי
  • 1 גזר קטן מגורד בפומפייה דקה
  • 1/4 בצל מגורד בפומפיה דקה
  • 1 עגבניה מגורדת בפומפיה
  • 3 פטריות קצוצות
  • מלח
  • 1 כף רוטב ברביקיו
  • פלפל לבן טחון
  • 1 ביצה טרופה
  • 2 כפות פרורי לחם

אופן הכנה:

הכנה
1. בקערה גדולה מניחים את העוף הטחון, הבקר, הגזר, הפטריות, העגבניה, הבצל, חצי כפית מלח, כף רוטב ברביקיו, מעט מאוד פלפל לבן טחון, הביצה הטרופה ופרורי הלחם.
2. מרטיבים מעט את הידיים, מערבבים היטב את כל החומרים ויוצרים כדורים שווים בגודלם. ניתן להוסיף מעט פרורי לחם עד לקבלת עיסה אחידה אך לא מוצקה מידי.
3. מחממים לחום בינוני חצי ס"מ שמן קנולה במחבת רחבה ומעבירים בזהירות את הקציצות לטיגון של 2-3 דקות מכל צד.
*לפני שמניחים את הקציצות בשמן החם מועכים אותן מעט.
4. מטגנים משני הצדדים ומגישים חם.
דרג: