קציצות מטוגנות - בשר ותפוחי אדמה

הילדים שלי אוהבים מאוד - והם לא אוהבים כל דבר

מאת: לילך בן דרור

דרג:
קציצות מטוגנות - בשר ותפוחי אדמה
שף מתחיל - קל \ בשרי

כמות מנות: 15 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/4 קילו בשר בקר טחון
  • 1/4 קילו חזה עוף טחון
  • 1 ביצה
  • 3-4 תפוחי אדמה מגוררים
  • 1 בצל גדול מגורר
  • 1/4 כוס פירורי לחם
  • 1/4 כפית כורכום
  • קורט כמון
  • קורט קינמון - לא חייב
  • 1 כפית מחוקה של מרק עוף ללא מונוסודיום גלוטומט (ללא חומר משמר)
  • מלח (לא הרבה בגלל המרק עוף שלא יהיה מלוח מידיי), פלפל בערך 1/4 כפית - לא לשכוח - המתכון הוא של ילדים....

אופן הכנה:

הכנה
1. מערבבים הכל יחד. עדיף לתת לתערובת לנוח לפחות חצי שעה במקרר.
2. יוצרים קציצות ולטגן על אש בינונית (בטיגון על אש גבוהה הקציצה תיכרך מבחוץ ותישאר נעה מבפנים).
דרג: