קציצות כרישה ובשר

קציצות בשר טעימות ופשוטות להכנה

מאת: עורך השף הלבן \

צילום: ליטל ארזי \

עיצוב: ליטל ארזי

דרג:
קציצות כרישה ובשר
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ בשרי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 25 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 חבילות כרישה חתוכה "סנפרוסט"
  • 1/2 ביצה
  • 1 כף פירורי לחם
  • 75 גרם בשר שפונדרה טחון "אדום-אדום"
  • 75 גרם בשר שייטל טחון "אדום- אדום"
  • 1/2 כפית מלח

אופן הכנה:

1.מבשלים את הכרישה לפי הוראות יצרן.
2. מסננים את הכרישה, ולאחר מכן סוחטים את הנוזלים.
3. שמים את הכרישה במעבד מזון עד שמתקבלת טקסטורה חלקה.
4. מוסיפים את הבשר הטחון, הביצה, פירורי הלחם והמלח. מערבבים היטב בעזרת הידיים.
3. יוצרים מהתערובת כ-25 כדורים, מועכים אותם מעט ליצירת קציצה ומטגנים בשמן עד הזהבה.

דרג: