קציצות כרישה

קציצות כרישה לפסח

מאת: רחל אלהרר

דרג:
קציצות כרישה
עד 60 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 50 דקות

כמות מנות: 20 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • קציצות כרישה (פרסה)
  • 1 1/4 ק"ג כרישה (פרסה), רק החלק הלבן בלבד, חתוך גס.
  • 250 גרם בשר בקר טחון
  • 2 ביצים
  • מלח
  • פלפל
  • 1/2 כוס קמח מצה
  • שמן לטיגון

אופן הכנה:


מצרכים:   11/4 ק"ג כרישה, רק החלק הלבן בלבד, חתוך גס   250 גר בשר בקר טחון   1-2 ביצים
מלח ופלפל   מ 1/2-3/4 כוס קמח מצה   שמן לטיגון

אופן ההכנה:   1. שמים את הכרישה בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה, מבשלים כ-15 דקות עד שהכרישה מתרככת.
2. מסננים ממי הבישול ומצננים היטב.   3. סוחטים את הכרישה בין כפות הידיים ומרסקים גס, עדיף במעבד מזון.   4. מעבירים לקערה מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים לעיסה אחידה.   5. מחממים שמן במחבת צרים המעיסה קציצות עגולות ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה, מגישים חם, אפשר עם רבעי לימון.
דרג: