קציצות בשר

מטוגנות או אפויות: קציצות בשר ועשבי וירק בקלי-קלות

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
קציצות בשר
עד 60 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 45 דקות

כמות מנות: 40 קציצות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 ביצים
  • 1 ק"ג בשר טחון
  • צרור פטרוזיליה
  • 2 בצלים
  • 4-5 שיני שום
  • 1 חבילת עלי בזיליקום
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1/2 כפית פלפל
  • 1 כף גדושה אבקת מרק עוף
  • 1/4 כפית קינמון
  • 1/2 כפית כמון
  • 3 גזרים
  • 4 קוביות דלעת
  • 1 כוס פירורי לחם

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. מטגנים את הבצל עם הירק.
2. טוחנים את הגזר במעבד מזון עם הדלעת, מערבבים עם הבשר ומוסיפים את התבלינים, השום, פירורי הלחם והביצים עד שמקבלים תערובת נוחה כדי ליצור את הקציצות.
3. מטגנים או אופים בתנור בחום של 180 – 200 מעלות.
דרג: