קציצות בקר עם תירס וכוסברה

קציצות בקר עם תירס וכוסברה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: אבי שליסל

דרג:
קציצות בקר עם תירס וכוסברה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 20

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • ק”ג בשר בקר טחון
  • 1/2 קופסא תירס גרעינים מסוננת
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 2 כפות אבקת מרק טעם עוף
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • 1/4 חבילה כוסברה קצוצה
  • 1 ביצה
  • 2 כפות פרורי לחם
  • לרוטב
  • 1 קופסא עגבניות מרוסקות גדולה
  • 2 כוסות מים
  • 1 כף אבקת מרק טעם עוף
  • 1/4 חבילה כוסברה קצוצה
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית סוכר

אופן הכנה:

  • מערבבים את כל המרכיבים לקציצות ומניחים בצד .
  • בסיר יוצקים את העגבניות, המים ומוסיפים את אבקת המרק והכוסברה. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הסוכר.
  • בעזרת ידיים רטובות יוצרים את הקציצות ומכניסים לרוטב הרותח .
  • מבשלים כ- 30 דקות על אש נמוכה עד שהקציצות מוכנות.
  • מגישים עם אורז לבן.

  • דרג: