קציצות בצל אפויות בתנור עם פירורי לחם ובצל

קציצות משובחות לארוחה משביעה וטעימה

מאת: נטלי דלל \

מקור מתכון: נטלי מאור יהודה

דרג:
קציצות בצל אפויות בתנור עם פירורי לחם ובצל
שף מתחיל - קל \ בשרי

כמות מנות: 5 קציצות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 בצלים גדולים
  • מרק עוף (חצי כפית)
  • פפריקה מתוקה (חצי כפית )
  • פלפל שחור (חצי כפית)
  • מלח (חצי כפית)
  • פרורי לחם ( כוס פרורי לחם )
  • ביצה ( 1 )

אופן הכנה:

הכנה
1. את הבצל מגרדים בפומפיה ומוסיפים אליו את כל התבלינים (מרק עוף, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, מלח)
2. שוברים את הביצה ולטרוף אותה עם קורט פפריקה מתוקה מלח ופלפל שחור.
3. עושים קציצות מעיסת הבצל והתבלינים, תובלים בביצה הטרופה ולגלגל בפירורי לחם.
אפייה:
4. שמים בתנור למשך 15 דקות בערך עד שהקציצות יתחילו להתקשות ולהיות קריספי.
 

דרג: