קציצות בצל אפויות בתנור

קציצות פיקנטיות במתכון קל ומהיר הכנה, קציצות בצל בציפוי ביצה ופירורי לחם אפויות בתנור

מאת: נטלי דלל

דרג:
קציצות בצל אפויות בתנור
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 5 קציצות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 בצלים גדולים
  • חצי כפית אבקת מרק עוף
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית פלפל שחור
  • חצי כפית מלח
  • כוס פרורי לחם
  • ביצה

אופן הכנה:

הכנה:
1. מגרדים את הבצל בפומפיה, מוסיפים את כל התבלינים (אבקת מרק עוף, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, מלח).
2. שוברים את הביצה וטורפים אותה עם קורט פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור.
3. מגלגלים קציצות מעיסת הבצל, טובלים אותן בביצה ומגלגלים אותן בפרורי לחם.
4. אופים את הקציצות בתנור למשך 15 דקות בערך עד שהן מתחילות להתקשות ונהיות קריספיות.
דרג: