קציצות בטטה עם ירק ובצל ירוק

קציצות שמתאימות גם לקטנים וגם לגדולים, אפשר להגיש בליווי יוגורט או גבינה. יוצא מוצלח ומיד נחטף

מאת: רות פוזדירקה

דרג:
קציצות בטטה עם ירק ובצל ירוק
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 25 קציצות/ לביבות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 בטטות קלופות ומבושלות
  • 1 תפוח אדמה קלוף ומבושל
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • צרור כוסברה קצוצה
  • צרור בצל ירוק קצוץ
  • 1 ביצה
  • כף קמח
  • מלח לפי הטעם
  • כפית פלפל שחור
  • חצי כפית כורכום
  • שמן לטיגון

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מועכים את הבטטות ותפו'א ומניחים בקערה גדולה.
2. משלבים את הירק הקצוץ עם המרכיבים בקערה ומערבבים.
3. מוסיפים את מרכיבי התיבול עם הביצה והקמח ומערבבים הכל לתערובת אחידה.
4. מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק.
5. לוקחים בכף מהתערובת ומניחים בשמן החם ולטגן משני הצדדים עד להזהבה יפה של הקציצה- לביבה.
דרג: