קסטה

קינוח הגלידה האהוב והנוסטלגי להכנה פשוטה וקלילה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: הלמה כהן

דרג:
קסטה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חבילת ביסקוויטים פתיבר
  • רבע כוס חלב
  • שמנת ״השף הלבן״
  • מעדן קרלו
  • חצי כוס פודינג
  • 2 כפות סוכר

אופן הכנה:

1. טובלים את הפתיבר בחלב ומסדרים בתבנית חד פעמית מלבנית.
2. מערבבים את השמנת, הקרלו, הסוכר והפודינג ושופכים כחצי מהבלילה על הפתיבר. 
3. טובלים שוב ביסקווטים בחלב ומסדרים שכבה שניה. לאחר מכן שופכים את יתר הבלילה על הפתיבר ומקפיאים למשך שעה.
 

דרג: