קסדיית גבינות

חובבי הגבינות, הגעתם למתכון הנכון

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
קסדיית גבינות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 כוסות סוכר
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס קמח אורז (אפשר קמח רגיל במקום)
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 200 גרם חמאה מומסת
  • 1 כוס חלב
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 250 גרם גבינה בולגרית (או לחלופין 120 ג’ גבינת פרמז’ן מגורדת)
  • 4 ביצים מופרדות
  • גרעיני שומשום

אופן הכנה:

1. מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
2. מקציפים חלבונים עד שמתקבלת קצפת יציבה.
3. מערבבים את כל החומרים הנותרים לפי הסדר- קמח רגיל, קמח אורז, אבקת אפיה, סוכר, חמאה, חלב, גבינה לבנה וגבינה בולגרית. מקפלים לתוך התערובת את קציפת החלבונים.
4. מעבירים לתבנית אפיה משומנת, מעטרים בגרעיני שומשום ואופים כ-25 דקות בחום של 175 מעלות.
5. חותכים לקוביות ומגישים.
 

דרג: