קסאדיות כנען, עגבניות וחציל מוגשות לצד סלסה

מקור הקאסדיות הוא מקסיקני עממי, אך תוספת הגבינה והחציל מעניקים לה ניחוחות ממקומות אחרים, הסלסה משלימה את טעמי העגבניה והכל הופך לחגיגה בפה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
קסאדיות כנען, עגבניות וחציל מוגשות לצד סלסה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: מנות 2

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 טורטיות
  • 1/2 חציל קלוף (משתמשים בחצי הקרוב לשורש-ללא הגרעינים)
  • 1/3 בצל קטן קצוץ דק
  • 2 כפות עלי סלרי קצוצים
  • 2 עגבניות חלוטות
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל לבן
  • עלי אורגנו טריים
  • אבקת שום
  • 4 כפות גדושות גבינת כנען מסדרת השף הלבן

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. חותכים את העגבניות והחציל לקוביות קטנות.
2. מחממים 2 כפות שמן זית במחבת וצולים את כל הירקות ביחד כ-10 -12 דקות.
3. מתבלים בקורט מלח, פלפל לבן, כפית עלי אורגנו טריים וחצי כפית אבקת שום.
4. מחממים מחבת נוספת עם כף שמן זית.
5. מוסיפים את הטורטיה למחבת השניה וצולים כדקה, הופכים ובעזרת כף מניחים מהמילוי על חצי משטח הטורטיה, מפזרים מעל המילוי 2 כפות גבינה וסוגרים כך שנוצר חצי עיגול. עושים את אותו הדבר עם הטורטיה השניה.
7. לוחצים מעט את הטורטיות למחבת, הופכים לעוד דקה ומחלקים ל-2 משולשים.
8. מגישים חם עם שלושה סוגי סלסה שונים.
דרג: