קנלוני תרד וגבינה

קנלוני תרד וגבינה לאפיה, מתכון טעים שישאיר לכם טעם של עוד

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
קנלוני תרד וגבינה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 500 גרם גבינה לאפיה
  • 1 קופסא גלילי קנלוני
  • 1 שקית עלי תרד קפוא אך מופשר
  • 1 כוס פתיתי גבינה צהובה למאפים
  • 1 ביצה
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 כפית שום כתוש
  • 2 כפות פרורי לחם
  • 50 גרם חמאה
  • מלח
  • פלפל
  • להקרמה ולבישול:
  • 2 מכלים שמנת לבישול
  • 1/2 1 כוסות פתיתי גבינה צהובה

אופן הכנה:

1. סוחטים את עלי התרד הקפואים מנוזלים וקוצצים אותם.
2. במחבת ממיסים את החמאה ומזהיבים קלות את הבצל. מוסיפים את התרד ומערבבים, מתבלים במלח פלפל ומוסיפים את השום הכתוש.
3. מעבירים לקערה ומערבבים עם הגבינה לאפיה, הביצה ופתיתי העמק, מערבבים ומתבלים לפי הצורך .
4. ממלאים את הקנלוני במילוי התרד ומניחים בתבנית חסינת אש.
5. יוצקים את השמנת מכסים בנייר אפיה ורדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש כ 30 דקות עד שמוכן
6. מסירים את רדיד האלומיניום ונייר האפייה מפזרים את פתיתי הגבינה ומקרימים כ 5 דקות נוספות.
דרג: