קנלוני עם ירקות, חצילים וגבינת פקורינו

צינרות פסטה במלית עשירה של ירקות וגבינה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
קנלוני עם ירקות, חצילים וגבינת פקורינו
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 35 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילת קנלוני
  • 3 עגבניות טריות
  • שמן זית
  • חמאה
  • 3-4 גזרים
  • 1 כרישה
  • 2 חצילים
  • מעט זעפרן
  • 2-3 תפוחי אדמה
  • 1 חלמון ביצה
  • 400 גרם גבינת פקורינו של תנובה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מבשלים את הקנלוני בהתאם להוראות היצרן המופיעות על גב האריזה ומצננים לטמפרטורת החדר.
2. מושחים את הקנלוני במעט שמן זית.
3. חותכים את כל הירקות (למעט החצילים) לקוביות קטנות.
4. מחממים בסיר 2 כפיות שמן זית, מוסיפים את קוביות הירקות ואת הזעפרן, מוסיפים מלח וכוס מים ומבשלים במשך 5 דקות.
5. קולפים את החצילים וחותכים אותם לקוביות.
6. מוסיפים את קוביות החצילים לתבשיל הירקות ומבשלים את שהן מתרככות.
7. מעבירים את תבשיל הירקות לבלנדר, מוסיפים מעט מלח וטוחנים לכדי מחית בעלת מרקם אחיד.
8. מוסיפים לבלנדר את חלמון הביצה וגבינת הפקורינו ומערבלים עד שיתקבל שוב מרקם אחיד.
9. ממלאים את הקנלוני במחית שהתקבלה ומסדרים אותם בתבנית מרופדת ומשומנת בחמאה.
10. אופים בחום של 180 מעלות למשך 15-20 דקות.
דרג: