קנלוני גבינות עיזים

פשוט, טעים ומפנק: צינורות פסטה ממולאות בתערובת גבינה עשירה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
קנלוני גבינות עיזים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4-6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילת גבינת פטה עיזים 16% מפוררת ביד
  • 1 חבילת גבינת פטה כבשים 20% מפוררת ביד
  • 1 חבילת גבינת כנען
  • 1/2 חבילת גלילי קנלוני
  • 10 עגבניות שרי
  • 2 מיכלי שמנת לבישול 15%
  • מעט אגוז מוסקט לפי העדפה
  • 1 שקית פתיתי עמק 200 גר'

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות, טורבו.
2. מערבבים את גבינות הפטה וגבינת כנען לעיסה אחידה.
3. ממלאים את גלילי הקנלוני היטב במלית הגבינות ומשאירים כחצי ס"מ ריק מכל צד של הגלילים.
4. מסדרים את הגלילים בתבנית מלבנית בשכבה אחת, ומסדרים ביניהם את עגבניות השרי לסירוגין, ולאחר מכן יוצקים מעל את 2 מיכלי השמנת. אם רוצים, מגררים מעט אגוז מוסקט מעל השמנת. מפזרים בצורה שווה את פתיתי העמק מעל כל התכולה בתבנית.
5. מכניסים לתנור ל-25 דקות.
דרג: