קניידלך

קניילך אמיתיים ומסורתיים, בדיוק כמו שסבתא היתה עושה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
קניידלך
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 15

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 כוסות קמח מצה
  • 2 כוסות מים רותחים
  • 1 בצל גדול קצוץ ומטוגן,מסונן מהשמן
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • 3 ביצים
  • 25 גרם מרגרינה או 4 כפות שמן
  • 5 כוסות ציר מרק עוף

אופן הכנה:

  • לשים את כל החומרים לעיסה אחידה, מעבירים לקערה, מכסים ומניחים למשך חצי שעה במקום קריר (לא במקרר).
  • מביאים את ציר המרק לרתיחה קלה.
  • ביד לחה, יוצרים כדורים קטנים.
  • מחליקים את הכדורים בעדינות לסיר כשהמים רותחים, מבשלים כ-15 דק' ומוציאים בכף מחוררת.
  • ניתן לשמור במקרר עד להגשה.

  •  

    דרג: