קנולי מטוגנים במילוי ריקוטה

קנולי מטוגנים במילוי גבינת ריקוטה מפנק וטעים

מאת: לימור בן שושן

דרג:
קנולי מטוגנים במילוי ריקוטה
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: מנות 12-18

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2.5 כוסות קמח
  • 1 ביצה מופרדת
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כף ברנדי
  • 3 כפות יין לבן
  • 2 כפות מרגרינה מומסת ומצוננת
  • קורט מלח
  • 3 כפות שמן שקדים
  • 1 כוס שמן לטיגון עמוק עדיף קנולה
  • 250 גרם גבינת ריקוטה
  • 150 גרם אבקת סוכר
  • 1-2 כפות שוקולד ציפס (לא חובה אך טעים)

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מנפים קמח לקערה ויוצרים גומה במרכז.
2. מוסיפים חלמון, סוכר, ברנדי, יין, מרגרינה ומלח. מערבבים בזריזות עד לקבלת בצק רך וגמיש.
3. מעצבים לכדור. עוטפים בניילון ומניחים בצד כ-45 דקות לנוח.
4. מרדדים לעלה דק מאוד וחותכים ל-12-18 ריבועים.
5. מגלגלים את הבצק לקנולי מקצה הריבוע לקצה השני.
6. טורפים חלבון ומברישים את הקצוות "להדבקה" שלא יפתח בשעת הטיגון.
7. מטגנים בשמן חם מאוד עד להזהבה והיווצרות בועות מסביב לקנולי.
8. מוציאים בכף מחוררת ומספיגים בנייר סופג.
9. מקציפים את תערובת הגבינה ואבקת הסוכר לקצפת אוורירית.
10. מוסיפים את ההדרים והשוקולד.
11. בעזרת כפית קטנה או מזלף מפדרים באבקת סוכר ומגישים.

דרג: