קלפוטי דובדבנים חם

טארט דובדבנים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
קלפוטי דובדבנים חם
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 6 מנות/ תבנית בקוטר 22 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 ביצים
  • 2 חלמונים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 100 גרם שקדים מולבנים טחונים
  • 2 כפות קמח
  • 1 מיכל שמנת להקצפה 32% מסדרת השף הלבן
  • 500 גרם דובדבנים מגולענים
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 3 שקיות סוכר וניל

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור לחום בינוני ( 180 צ. ).
2. שמים בקערת המערבל ביצים חלמונים וסוכר ומקציפים לתערובת תפוחה.
3. מוסיפים שקדים קמח ושמנת ומערבלים לתערובת אחידה.
4. שמים בתבנית את הדובדבנים ויוצקים עליהם את הבלילה ואופים 45 דקות עד להשחמה.
5. לפני ההגשה, זורים מעל את אבקת הסוכר וסוכר וניל ומגישים פושר.
דרג: