קלחוני תירס בנוסח מקסיקני

קלחוני תירס טעימים ומתובלים. תוספת נהדרת ליד המנה העיקרית!

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: שפית ליטל ארזי \

צילום: שפית ליטל ארזי \

עיצוב: שפית ליטל ארזי

דרג:
קלחוני תירס בנוסח מקסיקני
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 ק"ג קלחוני תירס "סנפורסט"
  • חמאת תנובה
  • 100 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • אבקת פפריקה מתוקה או צ'ילי (לאוהבי החריף)
  • מלח

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מבשלים את התירס לפי הוראות יצרן.
2. בעודו חם, מורחים חמאה על התירס, ומפזרים פרמזן, אבקת פפריקה או צ'ילי ולבסוף, מעט מלח


 

דרג: