קלחוני תירס בחמאת עשבי תיבול

חמאת עשבי התיבול היא זו שמשדרגת את המנה הזו, לא כדאי לוותר עליה.

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
קלחוני תירס בחמאת עשבי תיבול
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 2 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 קלחי תירס יפים וטריים
  • 120 גרם חמאת תנובה
  • 1 כף עלי בזיליקום טריים קצוצים
  • 0.33 כפית כמון
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כף עלי מרווה קצוצים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מרתיחים 3/4 סיר מים.
2. בעזרת סכין גדולה ובזהירות, מסירים מהקלחים את הקצוות וחותכים אותם לארבעה חלקים שווים.
3. מעבירים את רבעי התירס לסיר המים הרותחים ומבשלים 12-15 דקות עד לריכוך קל. מצננים מתחת למים קרים ומסננים.
5. מחממים את החמאה במחבת גבוהה ומוסיפים את הבזיליקום, הכמון, קורט מלח, קורט פלפל שחור גרוס והמרווה.
6. מערבבים על להבה נמוכה כ-3 דקות.
7. מוסיפים את רבעי התירס ומערבבים מעל להבה בינונית כ-5 דקות.
מגישים חם לצד הסלמון
דרג: