קלחוני תירס בחמאה וקרמל

קלחוני תירס מאודים בתערובת חמאה וסוכר מומסים, מנה מענגת וקלה להכנה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
קלחוני תירס בחמאה וקרמל
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילה קלחוני תירס מוקפאים
  • 1 כפית חמאה של תנובה או מרגרינה
  • 1 כפית סוכר חום
  • קורט מלח

אופן הכנה:

הכנה:
1. שמים את הקלחונים במחבת גדולה או בווק ( יש לחשב קלחון לכל סועד  לכל קלחון), יוצקים עליהם את המים ומאדים עם מכסה כ-3 דקות. שופכים את מי הבישול.
2. מוסיפים למחבת את החמאה, את הסוכר ואת המלח ומאדים יחד תוך כדי ערבוב כ-10 דקות, עד שהקלחונים זהובים ויפים.

דרג: