קלאב סנדוויץ' צפתית עיזים 5% עם ירק טרי, בצל מטוגן וסומק

קלאב סנדוויץ' צפתית עיזים 5% עם ירק טרי, בצל מטוגן וסומק, מנה ראשונה או כארוחת בוקר

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
קלאב סנדוויץ' צפתית עיזים 5% עם ירק טרי, בצל מטוגן וסומק
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן עבודה: 10 דקות

כמות מנות: 1

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לחם מחמצת רחב פרוס או כל לחם אחר בריא שאוהבים
  • ממרח פסטו
  • גבינה צפתית עיזים 5%
  • בצל לבן
  • פלפל שחור גרוס
  • סומק אדום
  • עגבנייה טרייה
  • מלפפון טרי
  • חופן עלי בייבי
  • מלח גס
  • 2 כפות שמן זית
  • לימון טרי
  • ממרח עגבניות מיובשות

אופן הכנה:

  • מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית.
  • פורסים את הבצל לפרוסות לא עבות. צולים את הבצל בתיבול של 2 קורט סומק אדום וקורט עדין של פלפל שחור גרוס. צולים לצבע עדין צלוי ומצננים.
  • את הצפתית פורסים לא עבה.
  • את העגבנייה פורסים לעיגולים.
  • את המלפפון פורסים לפרוסות מאורכות לא עבות.
  • את עלי הבייבי חותכים גס.
  • מעל פרוסה מהלחם מורחים מהפסטו, מעל מניחים כקלפים חופפים פרוסות צפתית עיזים 5% על פני כל הפרוסה.
  • מעל הצפתית מניחים 3 פרוסות עגבנייה. מעל מוסיפים כף מהבצל הצלוי. מעל מניחים כמערום עדין מעלי הבייבי.
  • מעל הבייבי בוזקים מעט מלח גס, יוצקים מעט שמן זית וכמה טיפות של מיץ לימון.
  • מעל פרוסת לחם נוספת מורחים ממרח עגבניות מיובשות,מעל מניחים שכבת פרוסות עדינה של צפתית עיזים 5%.
  • מניחים מעל 4 פרוסות מלפפון טריות וכף שטוחה מהבצל הצלוי.
  • מעל מניחים כמה עלי בייבי, בוזקים מעל מעט מלח גס, יוצקים מעט שמן זית.
  • מניחים מעל פרוסת לחם שלישית.
  • מותחים מעל השיש ניילון נצמד באורך 30 ס"מ לערך וחותכים מהגליל. במרכזו מניחים נייר לסנדוויץ'.
  • בעזרת פלטה רחבה או לאט עם האצבעות מרימים את הסנדוויץ' ומניחים במרכז הניילון המתוח ומעל נייר האפייה. עוטפים במתיחה קלה את הסנדוויץ' ואוטמים.
  • בעזרת סכין גדולה משוננת או חדה חותכים את הסנדוויץ' בחיתוך אלכסוני.
  • אורזים את הסנדוויץ' קלאב צפתית עיזים בקופסא. מעבירים למקרר עד לארוחה.

  • דרג: