קלאב סנדוויץ' פסטרמה מלחם מלא

כריך מפנק עם שתי שכבות של מילוי של פסטרמה ורטבים בין 3 פרוסות לחם

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
קלאב סנדוויץ' פסטרמה מלחם מלא
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: מנה אישית

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 פרוסות לחם מקמח מלא
  • 1 כף ממרח פלפלים אוליביה
  • 4 פרוסות פסטרמה עסיסית
  • 1 עגבנייה בינונית פרוסה
  • 3 פרוסות בצל סגול (לא חובה)
  • 1 כף פסטו אוליביה
  • 1 עלה חסה אמריקאית שטוף ומיובש
  • 1 כף ממרח פטריות של אוליביה
  • חופן קטן של נבטי אלפלפא
  • שמן זית
  • חומץ בלסמי
  • טבסקו

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. מורחים על פרוסת הלחם הראשונה ממרח פלפלים, מעליו מניחים 2 פרוסות פסטרמה מגולגלות בצורת גליל.
2. מניחים מעל את פרוסת העגבניה, ומעל 3 פרוסות הבצל הסגול. בפרוסת הלחם השנייה מורחים ממרח פסטו והופכים ומניחים אל מעל פרוסות הבצל הסגול.
3. מעל מורחים ממרח פטריות ומעל מניחים עוד 2 גלילי פרוסות פסטרמה.
4. מעל מוסיפים עלה חסה מקופל ומעליו מהנבטים. מטפטפים כמה טיפות של טבסקו.
5. בצדה התחתון של הפרוסה העליונה מטפטפים כמה טיפות של שמן זית וחומץ בלסמי וסוגרים את הסנדוויץ'.
צורת האריזה:
6. מניחים נייר אפייה על השיש. מרימים את הסנדוויץ' מקרש העבודה בעזרת פלטה רחבה אל מרכז נייר האפייה.
7. סוגרים את 4 הדפנות כלפי המרכז. בעזרת סכין שיניים ארוכה וחדה חותכים את הסנדוויץ' במרכזו. עוטפים כל חצי סנדוויץ' במפית ומעבירים לשקית.
דרג: