קיש תירס, בצל ופלפל חלפניו חריף מתוק מקסיקני

קיש תירס בצל ופלפל חלפניו חריף מתוק מקסיקני

מאת: סיגל ברמר

דרג:
קיש תירס, בצל ופלפל חלפניו חריף מתוק מקסיקני
עד 60 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 45 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חומרים לבצק:
  • 100 גרם חמאה (להוציא כ-15 דק' לפני השימוש)
  • 11/2 כוסות קמח (כוס חד פעמית שתיה קרה)
  • 1 חלמון ביצה (את החלבון לשמור למלית)
  • 1/2 שקית אבקת אפיה
  • 1/4 כוס שמן
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כף מים
  • למלית:
  • 225 גרם גבינת נפוליאון פלפלים ופפריקה 16% (1 קופסה)
  • 3/4 כוס תירס מתוק (מקופסה)
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 2 ביצים
  • 1 חלבון (מהבצק פריך ששמרנו)
  • 1/2 כוס חלב
  • 150 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 150 גרם גבינה בולגרית חתוכה לקוביות
  • 2 כפות פרמז'ן
  • 11/2 כפות קמח
  • 1/4 כוס פלפל חלפניו חריף מתוק מוכן או 1/2 כוס קוביות גמבה אדומה
  • 1/4 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. להכנת הבצק מערבבים את כל חמרי הבצק, מניחים במקרר לנוח, ובינתיים מכינים את המלית.
2. מערבבים את כל חמרים המלית.
3. שופיכים את המלית על הבצק המרודד בתוך תבנית מספר 24.
4. מכניסים לתנור ואופים בחם בינוני כ-45 דקות.
דרג: