קישוא עם ג'ריש ופירות יבשים

ט"ו בשבט- קישוא עם ג'ריש ופירות יבשים

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: efrat shaked

דרג:
קישוא עם ג'ריש ופירות יבשים
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 35 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 10 קישואים בינוניים
  • 1.5 ג'ריש או אורז
  • מלח
  • שמיר פטרוזליה סלרי ונענע קצוצים- לא חייבים את כל הסוגים
  • בצל קצוץ
  • חמוציות תאנים פפאיה משמש ואננס יבשים חתוכים לקוביות די קטנות- לא חייבים את כל הסוגים ...
  • 1 רסק עגבניות קטן
  • 1 ביצה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.מכינים את הג'ריש
2.כשהוא מתקרר קצת מוסיפים את העלים הקצוצים הפירות היבשים החתוכים, הבצל הקצוץ, רסק העגבניות וביצה ומתבלים במלח
3.ממלאים את הקישואים
4.שמים בסיר ושופכים פנימה מים שיגיעו עד חצי גובה הקישוא הנמוך
5.למים כדאי להוסיף קצת דבש ותמצית תה לכמה דקות
6.להמתין לרתיחת המים ואז להנמיך את האש ל20-30 דקות
7.מגישים עם קצת מהרוטב

אפשר גם לא למלא את הקישואים ולאכול את הג'ריש כתוספת אבל אז לא כדאי להוסיף עגבניות וביצה
 

דרג: