קישואים צרובים עם גבינת פרמזן

כמנה ראשונה או תוספת בארוחה חלבית, קישואים כמו שמעולם לא טעמתם

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: נעמי אבליוביץ' \

צילום: נעמי אבליוביץ' \

עיצוב: נעמי אבליוביץ'

דרג:
קישואים צרובים עם גבינת פרמזן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 קישואים, פרוסים לטבעות בעובי 5 מ"מ
  • גבינת פרמזן מגוררת
  • ¼ כוס פרורי לחם
  • 1 שן שום, קצוצה
  • מיץ לימון, סחוט טרי
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • שמן זית

אופן הכנה:

1. מחממים מחבת עם מעט שמן זית. מטגנים את פרורי הלחם תוך כדי ערבוב, עד שהם זהובים ופריכים. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
2. מחממים מחבת פסים עם מעט שמן זית. כשהשמן חם מוסיפים את טבעות הקישואים ומטגנים עד לסימני צריבה. מעבירים לצלחת הגשה, מזליפים מעט שמן זית ומיץ לימון, מפזרים את שן השום הקצוצה ושומרים בצד.
3. מפזרים מעל טבעות הקישואים את פרורי הלחם והגבינה המגוררת. מומלץ להגיש בתוספת ביצה עלומה או מטוגנת.
דרג: