קיפודי שוקולד

עוגיות שוקולד ללא אפייה מעוצבות לצורת קיפוד, מתכון לילדים המבקשים להתנסות במטבח

מאת: חגית מור

דרג:
קיפודי שוקולד
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 10-12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה השף הלבן
  • 1 חבילת חמאה תנובה
  • 1/4 כוס חלב תנובה
  • 500 גר' ביסקוויטים
  • 3 כפות שוקולית
  • 3 כפות סוכר
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 חבילות שוקולד מריר
  • שקית סוכריות עדשים/שוקולד צ'יפס לבן
  • שקית מקלות בייגלה מלוחים

אופן הכנה:

הכנה:
1. מפוררים במעבד מזון את כל הביסקוויטים.
2. על אש נמוכה ממיסים למשך כדקה את החמאה, שוקולדים, שוקולית, תמצית וניל, סוכר, חלב והשמנת מתוקה ומערבבים היטב.
3. שופכים לקערה את תערובת השוקולד ואת פירורי הביסקוויטים ומערבבים.
4. מכניסים למקרר לשעה עד שעה וחצי ליציבות.
5. יוצרים מהתערובת קיפוד בצורת אליפסה. מוסיפים עדשים צבעוניים/שוקולד צ'יפס לבן לדימוי העיניים והפה של הקיפוד ונועצים את מקלות הבייגלה מעליו.
ניתן לשמור בקירור עד 4 ימים. 


דרג: