קינוח תותים, שוקולד וקצפת

פשוט, מהיר וטעים: תותים מצופים שוקולד לצד קצפת מתוקה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: נעמי אבליוביץ' \

צילום: נעמי אבליוביץ' \

עיצוב: נעמי אבליוביץ'

דרג:
קינוח תותים, שוקולד וקצפת
עד 10 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 100 גרם שוקולד מריר, קצוץ גס
  • סלסילת תותי שדה, שטופים
  • לקצפת:
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 1 כף סוכר

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מניחים את השוקולד בסיר אידוי כפול (אמבט מרים) וממיסים אותו תוך כדי ערבוב.
2. טובלים כל תות שדה ברוטב השוקולד. מניחים על נייר אפייה עד שהשוקולד יתקרר ויתקשה.
3. מניחים את השמנת המתוקה בקערה ומקציפים לקצפת יציבה. מוסיפים את הסוכר ומקציפים מספר שניות נוספות.
4. מגישים את התותים בליווי הקצפת.
 

דרג: