קינוח של גבינה ופטל

פינוק רומנטי מושלם, שמתאים גם לאירוח, לאירוע בופה או למסיבת קוקטייל, גבינה לבנה ופטל - שני חומרי גלם פשוטים, שעם קצת עזרה של סוכר ווניל יוצרים חיבור מדהים של טעמים

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: עורך השף הלבן

דרג:
קינוח של גבינה ופטל
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 30 מיני גביעים

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 גביע (500 גרם) גבינה לבנה 9% "תנובה"
  • 1 גביע "יופלה לבן" 3% של “תנובה”
  • 200 גרם אבקת סוכר
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 32% מסדרת "השף הלבן"
  • 1 מקל וניל (זרעים)
  • 300 גרם פטל

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מערבבים גבינה, יוגורט, 100 גרם אבקת סוכר, שמנת מתוקה ווניל. יוצקים לכוסות ומקררים חצי שעה.
2. מועכים פטל עם יתרת אבקת הסוכר לתערובת גבישית.
3. מניחים בכל כוס כף מתערובת הפטל, ומערבבים קלות בעזרת שיפוד ליצירת מראה שיש.
4. שומרים בקירור 4-3 שעות. אפשר להקפיא ולהגיש קפוא.
דרג: