קינוח שוקולד בכוס

קינוח שוקולדי וטעים בכוס, מתאים לכל אירוע ואירוח

מאת: אלינור גורדון

דרג:
קינוח שוקולד בכוס
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן עבודה: 15 דקות

כמות מנות: מנות 10

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 750 מ"ל שמנת מתוקה
  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 150 גרם שוקולד חלב
  • 150 גרם שוקולד לבן
  • כוסות זכוכית להגשה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מרתיחים 250 מ"ל שמנת מתוקה. מורידים מהאש ומוסיפים 150 גרם שוקולד מריר ומערבבים עד שמתקבל קרם חלק.
2. חוזרים על הפעולה גם עם שוקולד החלב והשוקולד הלבן (כל אחד בנפרד).
3. מקררים ומכניסים למקרר ללילה שלם (אפשר לשמור מספר ימים במקרר).

הרכבת הקינוח:

1. מקציפים את כל אחד הקרמים בנפרד, עד שמתקבל מוס אוורירי. מקפידים לא להקציף יתר על המידה.
2. מזלפים בתחתית הכוס קרם שוקולד מריר, מעליו מזלפים קרם שוקולד חלב ומעליו את השוקולד הלבן.
3. ניתן לקשט בפירורי שוקולד או להמיס מעט שוקולד מריר עם שמנת מתוקה לזיגוג מלמעלה.
4. להכניס למקרר או להקפאה (תלוי בסוג הכוס).

דרג: