קינוח אישי של קרם מסקרפונה ותותים על מצע מרנג

קינוחים אישיים של קרם מסקרפונה ותותים טריים על מצע של מרנג - קינוח קל, מרשים וטעים, שמתאים להכנה מראש. מתכון מנצח ברבע שעה של הכנה

מאת: גלי ברק לוינזון

דרג:
קינוח אישי של קרם מסקרפונה ותותים על מצע מרנג
עד 20 דקות \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 8 מנות אישיות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 250 גרם גבינת מסקרפונה בטמפרטורת החדר
  • כפית תמצית וניל
  • 75 גרם אבקת סוכר
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה של השף הלבן, קרה מאוד
  • תותים טריים פרוסים

אופן הכנה:

1. בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מניחים יחד גבינת מסקרפונה, וניל ואבקת סוכר ומקציפים במהירות נמוכה-בינונית במשך כדקה, עד שמתקבלת תערובת אחידה. מגבירים את מהירות המיקסר ומוסיפים את השמנת המתוקה בזרם דק, תוך כדי הקצפה מהירה. ממשיכים להקציף עד שמתקבלת קציפה אחידה ויציבה.
2. פורסים תותים טריים.
3. להרכבת המנה: מניחים תחתית מרנג, עליה מזלפים בנדיבות קרם מסקפונה ומקשטים בתותים טריים מלמעלה.
אפשר כמובן להכין כעוגה גדולה ולא כקינוחים אישיים.
 

דרג: