קינוח אישי לפסח המורכב מפירורים, קרם פקאן, נוטלה וריבת חלב

קינוח טעים אישי לפסח. תאווה לעיניים ולחך

מאת: רבקה רוטשילד

דרג:
קינוח אישי לפסח המורכב מפירורים, קרם פקאן, נוטלה וריבת חלב
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 40 דקות

כמות מנות: 16 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 מיכלי שמנת (250 מ"ל)
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • שקית פקאן סיני
  • ריבת חלב
  • 2 כוסות חלב
  • שוקולד נוטלה
  • 100 גרם חמאה
  • עוגיות יין (לא מצופות)

אופן הכנה:

1. מרסקים חצי חבילת עוגיות יין דק דק (אפשר במעבד מזון).
2. ממיסים את החמאה (100 גרם) במיקרוגל ומוסיפים לעוגיות היין. מערבבים יחד ומשטחים בתחתית כוסית אישית. מכניסים להקפאה.
3. קרם פקאן: מקציפים במיקסר כוס חלב, מיכל שמנת מתוקה ושקית אינסטנט פודינג וניל. לאחר שהקצפת יציבה מוסיפים פקאן סיני שבור לחתיכות קטנות ומערבבים עוד קצת. מוסיפים שכבה מהקרם לכל אחת מהמנות האישיות.
4. לאחר מכן, מעל קרם הפקאן, מורחים שכבת שוקולד נוטלה בכל אחת מהמנות האישיות.
5. קרם ריבת חלב: מערבבים במיקסר כוס חלב ומיכל שמנת מתוקה עד שנוצרת קצפת יחסית יציבה. לאחר מכן מוסיפים ריבת חלב לפי הטעם ומערבבים עוד קצת. מוסיפים שכבה מקרם ריבת החלב לכל מנה.
6. מלמעלה מקשטים במה שרוצים: פקאן סיני, מקופלת, בננות, תותים או כל דבר מתאים אחר.

מומלץ להכניס למקרר ולא למקפיא.
 
דרג: