קינוחי גבינה, שוקולד לבן וחלבה

קינוחי גבינה, שוקולד לבן וחלבה, קינוח שכולם אוהבים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
קינוחי גבינה, שוקולד לבן וחלבה
עד 20 דקות \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: תבנית שקעים (רצוי סיליקון)

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/4 חבילה (225 גרם) בצק פריך
  • למאפים מתוקים "מעדנות", מופשר
  • למלית:
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38%
  • 1/2 כוס סוכר
  • 4 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
  • 3 כפות חלב 3%
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 1 גביע (225 גרם) גבינת שמנת 30% בטעם טבעי
  • 1/2 שקית (250 גרם) גבינת כנען 5%
  • לגנאש שוקולד לבן:
  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 1/2 מיכל (125 מ"ל) שמנת להקצפה 38%
  • לקישוט:
  • 1 כוס שערות חלבה מסולסלות

אופן הכנה:

1. פורשים את הבצק וקורצים 6 עיגולים בקוטר 5 ס"מ. מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בחום בינוני (170 מעלות) 10 דקות ומצננים.
2. למלית: בקערת מערבל מקציפים את השמנת, הסוכר והפודינג, עד לקבלת קרם יציב. ממיסים את החלב והשוקולד הלבן ומערבבים.
מוסיפים בהדרגה לקערה עם הקרם את תערובת השוקולד המומס והגבינות ומקציפים כדקה נוספת, עד לקבלת תערובת חלקה.3.
3. יוצקים לתבנית השקעים את המלית, מניחים מעל את תחתיות הבצק המצוננות ומעבירים למקרר ל-24 שעות.
4. לגנאש שוקולד לבן: ממיסים את השוקולד הלבן והשמנת ומערבבים היטב.
5. חולצים את העוגות האישיות כשהן הפוכות, יוצקים עליהן את תערובת השוקולד המצונן ומעבירים למקפיא ל-30 דקות לפחות.
6. מקשטים בשערות חלבה ומגישים.
דרג: