קורנפלקס מצופה שוקולד

נשנוש טעים, מהיר וקל להכנה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
קורנפלקס מצופה שוקולד
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן עבודה: 10 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מרכיבים:
  • 2 כפות דבש
  • 2 כפות שוקולית "עלית"
  • 2 כפות חמאת בוטנים
  • 300 גרם קורנפלקס "תלמה"
  • 3/4 כוס מים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. שמים במחבת את הדבש, השוקולית ואת חמאת הבוטנים
2. מערבבים ומוסיפים את המים בהדרגה. לאחר שהדבש והחמאה מתחילים להתרכך מוסיפים את הקורנפלקס ומערבבים
3. מורידים מהאש אחרי דקה ומחלקים את התערובת לתבניות נייר קטנות
4. מכניסים למקפיא לשעתיים 
 

דרג: