קורנביף חגיגי

נתחי בשר קרים, להגשה בתוספת חרדל וחמוצים

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: נעמי אבליוביץ' \

צילום: נעמי אבליוביץ' \

עיצוב: נעמי אבליוביץ

דרג:
קורנביף חגיגי
עד 60 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 45 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 ק"ג נתח צ'אך או ברוסט "אדום אדום"
  • 2 עלי דפנה
  • 8 גרגרי פלפל שחור
  • 4 ציפורן
  • 60 מ"ל חומץ תפוחים
  • 0.25 כוס (60 גרם) סוכר חום
  • 3 בצלצלים כבושים בחומץ

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מניחים את נתח הבשר בסיר גדול וכבד. מוסיפים את יתר הרכיבים פרט לגזרים ומציפים במים לכיסוי.
2. מניחים מעל להבה גדולה ומביאים לרתיחה. בעזרת כף מסירים את הקצף שהצטבר על פני המים, מנמיכים ללהבה נמוכה, מכסים את הסיר ומבשלים ½ 1 שעות. מניחים לבשר להתקרר במים. 
ניתן להכין מראש, לשמור בקירור ולחמם בתנור לפני שפורסים את הנתח לפרוסות ומגישים.
דרג: