קורונפלקס מצופה שוקולד

קינוחים אישיים מתוקים וטעימים לכל אירוח

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: מנות 15

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 כוסות קורונפלקס שוגי
  • שליש כוס שמנת מתוקה.
  • חפיסת שוקולד מריר
  • קובית חמאה
  • עטרות נייר

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מניחים סיר קטן ועמוק על אש בינונית. ממיסים חמאה ומכניסים גם חפיסת שוקלד מופרדת לקוביות וממיסים.
2. מוסיפים את השמנת מתוקה ומערבבים עד להשחמה וקבלת תערובת סמיכה וללא גושים.
3. מוסיפים 2 כוסות קורנפלקס ומערבבים היטב.
4. מעבירים בעזרת כפית לעטרות נייר ומעבירים למקרר לשעה וחצי.
דרג: