קוקטייל מנגו

קוקטייל מנגו, מתאים כאפריטיף ומשקה באירוח ומסיבות

מאת: יפית לוי

דרג:
קוקטייל מנגו
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 2

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • פלח מנגו קלוף וחתוך לקוביות
  • 30 מ"ל מרטיני ביאנקו
  • 30 מ"ל מרטיני דריי
  • 60 מ"ל קרם קוקוס
  • 30 מ"ל סירופ מנגו
  • קליפת לימון חתוכה לרצועות דקיקות
  • קרח

אופן הכנה:

  • טוחנים בבלנדר קוביות קרח, מרטיני ביאנקו ומרטיני דריי.
  • מניחים בשתי כוסות גבוהות את פלח המנגו ומוזגים מעט מתערובת המרטיני.
  • מכסים בקרח כתוש גס ויוצקים קרם קוקוס וסירופ מנגו. מקשטים בקליפת מנגו.

  •  

    דרג: