קונכיות פסטה במילוי ריקוטה

קונכיות פסטה במילוי ריקוטה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
קונכיות פסטה במילוי ריקוטה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 כפיות קוביות קטנות של פלפל ירוק או צהוב
  • 1/2 כפית קליפת לימון מגורדת
  • 40-20 טבעות זיתים שחורים לקישוט
  • מלח
  • פלפל
  • החומרים:
  • 20 קונכיות פסטה גדולות, מספר 313, מסוג קונקילי (או 40 קונכיות קטנות, מספר 50)
  • למילוי:
  • 10 כפות גבינת ריקוטה טרייה
  • 1 כף רסק פלפלים אדומים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מבשלים את הקונכיות במי מלח, וכשהן רכות (אך לא רכות מדי), מסננים, שוטפים במים קרים
ומשאירים במסננת לניקוז המים.
2. מערבבים ריקוטה, רסק פלפלים אדומים, קליפת לימון, קוביות פלפלים, מלח ופלפל לפי הטעם.
3. ממלאים כל קונכייה בתערובת ומקשטים בטבעת זית שחור.

דרג: