קונוס קדאיף עם קרם מסקרפונה

קונוס קדאיף עם קרם מסקרפונה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
קונוס קדאיף עם קרם מסקרפונה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 20 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חומרים לקונוס:
  • 300 גרם שערות קדאיף
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • קונוסים ממתכת - או לחלופין תבנית שקעים
  • החומרים להכנת הקרם:
  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 0.25 כוס חלב
  • 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
  • 1 קופסא של גבינת מסקרפונה
  • קישוט:
  • שבבי שוקולד
  • דובדבנים מסוכרים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.מכניסים את הקדאיף לקערה גדולה ופותחים את השערות , מוזגים את החמאה המומסת ואת אבקת הסוכר , מערבבים היטב עד אשר כל החמאה ואבקת הסוכר נטמעים בשערות , שוב פותחים את שערות הקדאיף.
2.לשמן היטב את השקעים או את הקונוסים בחמאה.
3.לקחת משערות הקדאיף וללפף סביב הקונוס, מתחילים מהחלק העבה ויורדים למטה אל החוד, מהדקים היטב את השערות ומניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה.
4.אפשר לשמן תבנית שקעים ולהכניס בכל שקע מעט מהקדאיף וליצור דפנות.
5.להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות זמן אפיה כ-15 דקות או עד אשר מזהיב.
6.לאחר שמוציאים את התבנית מהתנור יש לשחרר מיד ובזהירות את הקונוסים מהקדאיף.
7.אם מכינים בתבנית שקעים להפוף מיד את התבנית ולשחרר את הקדאיף. יש לקרר לפני שממלאים בקרם
קישוט:
שבבי שוקולד
דובדבנים מסוכרים
דרג: