קובה

קובה

מאת: ilana sror

דרג:
קובה
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ בשרי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/4 קילו בשר טחון
  • 1 בצל גדול
  • 1/4 חבילה פטרוזיליה
  • 4 עלי גבעולי שמיר
  • כורכום
  • מלח
  • מלח לימון לפי טעם
  • דלעת כמה קוביות
  • 1 עלי כרפס
  • מעט שמן לטיגון של הבשר בסיר
  • 1 כף רסק
  • 2 בצלים לרוטב
  • פפריקה
  • כורכום
  • מלח
  • מלח לימון
  • לבצק:
  • 2 כוסות סולת
  • 1 כוס מים
  • מלח

אופן הכנה:

לקצוץ ירק +בצל להוסיף לבשר הטחון ולטגן מעט עם התבלינים בסיר קטן עד שהעיסה מבושלת
בקערה שמים את הסולת והמים עם מעט מלח
ומשרים 20 דקות בנתיים מטגנים 2 בצלים בסיר ניפרד לאחר הזהבה להוסיףרסק דלעת תבלינים ו3 כוסות מים
להרתיח
הבצק
עושים כדורים בגול של כדור פינג פונג מועכים על כף היד פותחים את הצק כל כדור בניפרד ממלאים מעיסת הבשר וסוגרי בעדינות שמים בתוך הסיר עם הרוטב הרותח לאחר שסימנו עם הבצק לבשל עוד 20 דקות לערך ובתאבון
דרג: