קבב ביתי

שחקו אותה שפים מקצועיים עם קבב ביתי מרשים וטעים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
קבב ביתי
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מרכיבים:
  • 1 קילו בשר טרי (עגל או שפונדרה)
  • 250 גרם שומן כבש
  • צרור פטרוזיליה קצוצה דק
  • 1 כף פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. טוחנים את הבשר והשומן יחד במטחנת בשר. אם אין מטחנת בשר בבית - מבקשים מהקצב את הבשר שהוא כבר טחון
2. מערבבים את יתר המרכיבים יחד עם הבשר והשומן הטחונים
3. יוצרים קציצות קבב מהתערובת וצולים לדרגת מדיום וול- כך שהשומן יהיה שרוף חלקית והבשר עשוי טוב
4. על מנת להגיע לדרגת הצלייה המתאימה - מניחים את הקבב על האש רגע לאחר שכבו הלהבות הגדולות וצולים כ-5 דקות מכל צד
6. בודקים וטועמים קבב אחד לפני ההורדה מהאש
7. מגישים עם מה שאוהבים: טחינה, צ׳יפס, סלט ירקות, פיתות חמות וחמוצים
דרג: