קאפקייקס תפוזים ושקדים

מאפים מתוקים בטעם תפוז עם נגיעת שקדים וציפוי קרמי, נשנוש בין ארוחות או קינוח בריא

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
קאפקייקס תפוזים ושקדים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 10 מנות / תבנית מאפינס

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • למאפינס:
  • 3 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • קליפה מגוררת מתפוז אחד
  • 1/3 כוס שמן קנולה
  • 1/3 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
  • 300 גרם שקדים טחונים
  • לקרם הוניל:
  • 1 שמנת מתוקה להקצפה של "השף הלבן"
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל צרפתי
  • 1 כוס סוכר לבן
  • לקישוט:
  • שוקולד מריר מגורר דק/תלתלי שוקולד מריר

אופן הכנה:

1. מקציפים את הביצים עם הסוכר כ-8 דקות עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה מאוד.
2. מקפלים בעדינות את שאר החומרים עד לקבלת תערות אחידה.
3. מוזגים לתבניות מאפינס משומנות ומכניסים לתנור שחומם ל-170 מעלות.
4. אופים עד לקבלת מאפין שחום שקיסם הננעץ בתוכו יוצא עם פירורים לחים בלבד. מצננים היטב את המאפינס.
5. מקציפים את חומרי הקרם יחדיו. מזלפים מעל המאפינס עד לכיסוי מלא ויפה. מפזרים מעל את שבבי השוקולד.
 
דרג: